Η Lancia επισημοποίησε την αναγέννηση της με την πρώτη Teaser φωτογραφία της νέας Lancia Ypsilon

Νίκος Μιχαλόπουλος

Αφορμή στάθηκε η συμφωνία της ιταλικής μάρκας με τον οίκο Cassina. Γιορτάζοντας την αριστεία του ιταλικού σχεδιασμού, παρουσιάζοντας τη ΝΕΑ LANCIA YPSILON LIMITED EDITION CASSINA, όπως δημοσίευσε το topspeed.gr

Συλλεκτική έκδοση



Σήμερα, με αφορμή την 117η επέτειο της Lancia, παρουσιάστηκε η πρώτη εικόνα της νέας Lancia Ypsilon. Με κινητήρα 100% BEV, διαθέσιμο σε 1906 αριθμημένες και πιστοποιημένες μονάδες, η ΝΕΑ LANCIA YPSILON LIMITED EDITION CASSINA αποτελεί το πρώτο απτό βήμα στην πορεία της αναγέννησης της μάρκας, με μια ξεκάθαρη και φιλόδοξη στρατηγική ηλεκτροκίνησης που εξελίσσεται πολύ γρήγορα, σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο Stellantis “Dare Forward” και υποστηρίζεται από το Free2move Charge σε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα φόρτισης 360°.

Η εικόνα του τραπεζιού του καφέ που παρουσιάζεται σήμερα αντιπροσωπεύει μια πρωτόγνωρη λεπτομέρεια, καθώς και ένα σχεδιαστικό στοιχείο, δημιουργώντας μια ισχυρή υπενθύμιση της έννοιας της άνεσης, η οποία ήταν πάντα κεντρική για τη Lancia και τώρα γίνεται ακόμη πιο επίκαιρη χάρη στη συνεργασία με την Cassina.

Η αποκάλυψη του μοντέλου έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2024 με μια πορεία προς το ραντεβού σε διάφορα στάδια που θα προχωρήσουν τις επόμενες εβδομάδες, αποκαλύπτοντας μια σειρά από περαιτέρω λεπτομέρειες της Νέας Lancia Ypsilon. Μέχρι το επόμενο ραντεβού!

Lancia και Ελλάδα



Η Ιταλική μάρκα, πέρα από τους αναρίθμητους φίλους στην χώρα μας, έχει ιδιαίτερα στενή σχέση με την Ελλάδα. Η ονοματολογία της είναι συνυφασμένη με το ελληνικό αλφάβητο και την ελληνική μυθολογία. Αυτό θα διατηρηθεί και στην νέα εποχή Lancia, με τις νέες Ypsilon, Gamma και Delta. Ωστόσο, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, τα νέα μοντέλα δεν θα εισαχθούν στη χώρα μας, ούτε διαδικτυακά. 

Μία μάρκα αυτοκινήτων με έντονο άρωμα Ελλάδος, θεωρείται επιβεβλημένο να βρίσκεται στην ελληνική αγορά. Το ελληνικό κοινό στέλνει το μήνυμα στην Stellantis, πως θέλουμε πίσω την Lancia στην Ελλάδα...