Στην Ελλάδα το νέο Honda ZR-V


Το νέο μοντέλο έρχεται να καλύψει το κενό ανάμεσα στα HR-V και CR-V

Ήρθε στη Ελλάδα το νέο μεσαίο SUV της Honda, έχοντας σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των HR-V και CR-V. 

Το ολοκαίνουργιο Honda ZR-V αποτελεί μία μοναδική πρόταση στην κατηγορία D-SUV συνδυάζοντας εκλεπτυσμένο στυλ, ένα υψηλής ποιότητας premium εσωτερικό και μια συναρπαστική οδηγική συμπεριφορά με πολλά στοιχεία άνεσης. Στόχος της ομάδας ανάπτυξης ήταν η δημιουργία ενός αυτοκινήτου που να εμπνέει εμπιστοσύνη, να ενθαρρύνει την ελευθερία προσελκύοντας ένα ευρύ φάσμα πελατών. 

Οι διαστάσεις του τοποθετούν το ZR-V στην καρδιά της ευρωπαϊκής γκάμας των SUV προτάσεων της Honda εξασφαλίζοντας εξαιρετική ευρυχωρία, πρακτικότητα και άνεση σε ένα compact πακέτο. Κατά τη διαδικασία σχεδιασμού, οι μηχανικοί της Honda επικεντρώθηκαν στη δημιουργία μιας στιλάτης και κομψής καμπίνας που ενσωματώνει διακριτικά και ταυτόχρονα μεγιστοποιεί τη χρηστικότητα, διασφαλίζοντας ότι η καμπίνα είναι ελκυστική όσο και λειτουργική. Αυτό σημαίνει ότι είναι εύχρηστη στην καθημερινότητα με άφθονους αποθηκευτικούς χώρους και πρακτικές λειτουργίες, όπως οι πολλαπλές θύρες USB.

Στην Ελλάδα το ZR-V

Συνδυάζοντας μοναδικό στυλ με δυναμικές επιδόσεις, πρωτοποριακή τεχνολογία και ασύγκριτη άνεση, το ολοκαίνουργιο ZR-V διατίθεται πλέον στην Ελλάδα σε τέσσερις εκδόσεις: Elegance, Style, Sport και Advance με τη λιανική τιμή τους να ξεκινά από 44.700€.

Ακολουθεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος


ΑΝΩΤΑΤΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ
Elegance MY23 - 44.700 €
Style MY23- 48.500 €
Sport MY23 - 51.800 €
Advance MY23 - 55.800 €

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια